Sukuseuran vuosikokous lauantaina 1.10.2022 klo 16 Teams-kokouksena

Vuosikokous järjestetään netissä Teams-kokouksena. Linkki on lähetetty sähköpostilla jäsenille ja linkki löytyy myös sukuseuran Facebook-sivulta.

Jos linkkiä ei ole tullut sähköpostiisi maanantaina 26.9., etkä löydä sitä Facebookista, otathan yhteyttä pikaisesti johtokunnan jäseniin, jotta saat linkin Teamsiin vuosikokousta varten.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Teatteria Lahdessa marraskuussa 2022

Kostonkierre-näytelmä Lahden Kaupunginteatterissa Juhani-näyttämöllä lauantaina 12.11.2022 klo 13.

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköposti 1.10. ja siinä on kerrottu yksityiskohtaiset tiedot lipun maksamiseksi ja muita tietoja teatterireissuun liittyen.

Jos olet ilmoittautunut mutta sähköpostilaatikostasi ei löydy postia teatterireissusta, otathan yhteyttä välittömästi johtokunnan jäseniin.

https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/tuotannot/kostonkierre/

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille! Ja viimeistään teatterilla tavataan!

Tupa-ilta 24.4.2022 pidetty

Tällä kertaa haastelimme Äyräpään ja Muolaan historiasta ja mielenkiintoisista tapahtumista ja henkilöistä historian pyörteissä.

Lauri Rämö oli vierailijana Tupa-illassa ja hänellä on paljon tietoa alueen historiasta. Kiitokset Laurille! Ja kaikille osallistujille, joita olikin nyt iso joukko mukana.

Loppukevään mahdollisista Tupa-illoista tiedotetaan erikseen tuonnempana.

Vuosalmelaisten lounastapaaminen pidetty 9.4.2022

Useamman vuoden tauon jälkeen perinteikäs vuosalmelaisten lounastapaaminen pidettiin Hollolassa Neste Matkakeitaalla lauantaina 9.4. iltapäivällä.

Osallistujia oli lopulta parikymmentä ja joukossa muutamia henkilöitä, jotka olivat aivan ensimmäistä kertaa lounastapaamisessa mukana.

Tunnelma oli entiseen tapaan leppoisa ja kuulumisia vaihdettiin lounaan aikana. Uudempien ja vanhempien valokuvien katselua oli myös ohjelmassa.

Hienoa, että pitemmän tauon jälkeen oli taas mahdollisuus kokoontua ja väkeä oli paikalla mukavasti! Näin tämä perinne jatkuu!

Vuoden 2021 vuosikokous pidetty 5.9.2021

Vuoden 2021 sääntömääräinen vuosikokous on pidetty Teams-kokouksena ja vuosikokouksen asiat käsitelty.

Johtokunnassa jatkavat tutut henkilöt; Marjatta, Jaana, Karita, Leena ja Veijo.

Vuoden 2022 tapahtumista ja kokoontumisista keskusteltiin ja yksi iso tapahtuma on tietysti Raumalla järjestettävät Karjalaiset kesäjuhlat.

Ehkä sinne saisimme koottua iloisen osallistujaryhmän sukuseuralaisista?

Tupa-illat Teamsin avulla jatkuvat ja syksyn ensimmäinen Tupa-ilta järjestetään maanantaina 11.10. klo 19 alkaen. Sähköpostia Tupa-illasta on lähetetty ja facebookista löytyy myös tietoa.

Jos sinulla on toiveita, ehdotuksia tai kysymyksiä toimintaan liittyen, ota yhteyttä johtokuntaan.

Tapaamisiin ja kuulemisiin Tupa-illassa maanantaina 11.10. klo 19!

Vuoden 2020 sukukokous

Vuoden 2020 vuosikokous ja sukuseuran tapaaminen pidetttin poikkeuksellisesti etäyhteyden avulla syyskuussa 2020.

Vuosikokouksen asiat saatiin käsiteltyä ja kuulumisia vaihdettiin ”linjoilla”.

Vuoden 2021 tapahtumia suunniteltiin aluvasti mutta pandemian tilannetta on edelleen seurattava tarkasti ja kokoontumiset järjestettävä tilanteen mukaan.

Vuoden 2021 alussa on jo järjestetty kaksi kertaa Tupa-iltoja Teamsin-kokouksina ja seuraava Tupa-ilta on maaliskuussa.

Myytäviä sukuseuran tuotteita

Vuosalmi-koruja on myytävänä. Korun hinta on 45 € / kpl + postimaksu.

Vuosalmen karttoja saa edelleen. Kartan hinta on 10 € / kpl  + postimaksu.

Koruja ja karttoja voi kysellä ja tilata Jaanalta. Puhelin 050 340 69 24 tai sähköposti   jaanajuvonen62@gmail.com

Lisäksi myynnissä on T-paitoja sukuseuran logopainatuksella. Paitojen väri on harmaa tai punainen. T-paidan hinta on 10 € kpl + postikulut.                                    HUOM ! T-paitoja voi tilata Karitalta.
Puhelin 040 5215704  tai sähköposti    karita.joutjarvi@gmail.com

Vuoden 2019 sukukokous pidetty Lahdessa

Kokoonnuimme Lahdessa ravintola Kivessä Sibeliuksenkadulla lauantaina 7.9.2019. Paikalla oli 13 sukuseuran jäsentä.

Aloitimme kokouksen lounaalla ja sen jälkeen alkoi varsinainen vuosikokous. Kokouksen jälkeen vaihdoimme kuulumisia ja katselimme sukuseuran kuvasivuja netissä. Iltapäivä sujui mukavan leppoisasti jutustelun merkeissä.

Samana päivänä Lahdessa oli myös Äyräpään pitäjäseuran tapahtumia ja osa sukuseuralaisista poikkesi myös pitäjäseuran tapahtumissa lauantaiaamuna.

Sukuseuran kuvasivustosta ja kirjautumisesta  ko. sivuille löytyy tietoja kevään jäsentiedotteesta.

Olisi erittäin mukavaa, jos tulevissa sukuseuran tapahtumissa olisi huomattavasti enemmän osanottajia kuin viime kokouksessamme. Kaikki siis joukolla mukaan jatkossa!

Mukavaa syksyä  toivottelee johtokunta

Vuoden 2018 sukukokous Vääksyssä, Asikkalassa

Sukuseura kokoontui Asikkalan Vääksyyn, hotelli Tallukkaan, syyskuun alussa 2018 .
Paikalla oli parikymmentä sukuseuralaista ja varsinaisen vuosikokouksen lisäksi ohjelmassa oli lounas ja lounaan jälkeen sitten haasteltiin ja katseltiin vanhoja valokuvia. Valokuviin liittyviä tarinoita, ihmisiä ja paikkoja muisteltiin myös innolla.

Tarkoitus olisi kerätä sukuseuralaisten vanhoja valokuvia ja tehdä niistä valokuvasivusto nettiin. Myös vuositapaamisista kerätään valokuvia ja tallennetaan niitäkin valokuvasivustolle.

Lisätietoja ja tarkempia ohjeita kuvien keräämiseen liittyen saa johtokunnan jäseniltä.

Juvosten vaiheita ja tarinoita talteen

Innokkaita tarinoiden kerääjiä kaivataan! Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä johtokuntaan!

Vuoden 2016 vuosikokouksessa tuli esiin, että nettisivujen sisältöä tulisi elävöittää. Ja elävöittäminen voisi tapahtua esimerkiksi tarinoilla Juvosten vaiheista Vuosalmella ja evakkomatkalla sekä sijoittumisesta uusille asuinsijoille.

Myös valokuvia kaivataan lisää.

Joten olisikohan  aika haastatella suvun vanhimpia ja kerätä tarinoita talteen, jotta voisimme lisätä niitä luettavaksi nettisivuillemme ja mahdollisiin muihinkin julkaisuihin. Ja samalla voisi myös kaivella valokuvia arkistoista, jotta niitäkin saataisiin lisää sukuseuralaisten katseltaviksi ja tarinoita täydentämään.

Nyt ensin keräämään ja kirjoittamaan juttuja Isäläisistä, Vilppukkolaisista ja Seppäläisistä. Ja keräämään valokuvia ja liittämään niihinkin mukaan vaikkapa pieni kertomus kuvanottamiseen liittyvästä hetkestä!

Johtokunnan jäsenet auttavat juttujen & valokuvien julkaisemisessa nettisivullamme.

 

 

« Older posts

© 2022 Vuosalmen Juvoset

Theme by Anders NorenUp ↑